The Lost Crown

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lokalizácia textúr

V priebehu prekladu došlo k organizačným zmenám, ktoré popisujem v tomto článku.

Keď mi Volch poslal preložené všetky textové reťazce z hry The Lost Crown, mal som veľkú radosť. Podľa môjho subjektívneho názoru ide skutočne o veľmi pekný a kvalitný preklad. Potom sme začali s tvorbou grafiky. Ale to už ani zďaleka nebolo také ľahké, ako som si spočiatku myslel.

Niekde vo svojom vnútri som mal stále zafixované, že každý hráč, ktorý si bude chcieť túto hororovú duchársku hru zahrať, nevie vôbec nič z anglického jazyka. Toto presvedčenie bolo ako kotva, ktorá ma stále držala na jednom mieste a nedokázal som sa pohnúť. Ako plynul čas, uvedomoval som si, že preklad sa výrazne nepohol dopredu. Nevedel som to pochopiť, pretože v našom tíme sú veľmi šikovní ľudia, ktorí dokázali odviesť skutočne kus skvelej práce! A tak som si musel urobiť poriadok vo svojich myšlienkach a vytriediť ich. Úprimne povedané, trochu sa na seba hnevám. Za každú cenu som chcel vďaka ľudom z nášho tímu priniesť taký preklad, ktorý by stál za to. Nanešťastie som sa na túto záležitosť díval zo zlého uhlu pohľadu. Vysvetlím to. V hre TLC je veľmi veľa textúr.


Preklad hry | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014